2010. június 11., péntek

EGY CSEPP GESZTUS AZ ÁRVÍZKÁROSULTAKNAK



A MikulásGyár, a Plaza-lánc és a Magyar Vöröskereszt gyűjtést szervez az árvízkárosultak részére. 
 Június 14. és 20. 

között várjuk a tartós élelmiszert, tisztálkodási- és tisztítószert az Alba, Csepel, Debrecen, Duna, Győr, Kanizsa, Kaposvár, Miskolc, Nyír, Szeged, Szolnok és Zala Plazákban.


4 megjegyzés:

Bianka írta...

Nagyon jó megmozdulás. Remélem sokan adakoznak és valóban az érintettek fogják megkapni

TeaMami írta...

Igen, a Mikulásgyárosok csak oda juttatják, ahová kell, főleg, hogy a Vöröskereszttel együtt végzik az akciót. De egyébként is ismerem őket, úgyhogy biztos vagyok abban, minden oda kerül, ahová szánják.
Most nagyon fontos minden apró gesztus, amit tehetünk feléjük, mert ezt a katasztrófát csak ők érzik igazán, a saját bőrükön.
Kérek mindenkit, akinek lehetősége van, pár hasznos holmi eljuttatásával segítsen!!!! A felsoroltakon kívül fertőtlenítőszerre, a helyreállításhoz szükséges egyéb cuccra is szükségük van.

Köszönöm!

藤 / Merry írta...

Ez jó, sajnos sok a kamu szervezet úgy tapasztaltam. A Mikulásgyárat akkor felveszem a megbízhatók közé.

TeaMami írta...

A Mikulásgyár annyira elismert, hogy holnapután, június 17-én kéretik drukkolni nekik.
Ezért:
"A MikulásGyár meghívást kapott sok száz pályázat közül a Bevásárlószövetségek Nemzetközi Szövetségének díjkiosztó ceremóniájára Lisszabonba, június 17-re az ún. cause related marketing kategóriában. (Ez kb. a filmes Oscar-díjnak felel meg, nagyon nagynevű, nemzetközi zsűri ítélkezik.) Óriási eredmény, Magyarországot az... összes létező kategóriában csak a MikulásGyár képviseli. Irány a 2009-es év legjobban megszervezett, leghatékonyabb jótékonysági akciójának európai fődíja!"

LET'S GET TOGETHER :)

HOGY SZALAD AZ IDŐ! :)


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Jelen blogban található szövegeket (kivéve a megjelölt forrásmunkákat) saját kútfőből merítettem, a fotókat, melyeken blognevem olvasható, saját magam készítettem. Ezen szövegeket illetve fényképeket kizárólag előzetes írásbeli beleegyezésemmel, engedélyemmel lehet felhasználni.
Amennyiben csak rövid mondatkiemelés jelenik meg másutt bármelyik postomból, ott kérem feltüntetni az idemutató linket.
Köszönöm.